Arctic henter utleiespesialist: – Godt rustet til å håndtere utfordringene

Jakob Jahren Holter går fra CBRE til Arctics eiendomsforvaltning: – Nå er teamet komplett og vi står godt rustet til å håndtere utfordringene i sektoren, sier Kristian Nordtømme, daglig leder i Arctic Real Estate Management.

Jakob og Kristian
Fra venstre: Jakob Jahren Holter, Asset Manager og Kristian Nordtømme, daglig leder i Arctic Real Estate Management.

Holter kommer fra stillingen som Head of Investor Leasing i CBRE.

– Vi er veldig glade for at Jakob ønsket å bli med i teamet vårt. Med Jakob i stallen får vi tilført spisskompetanse på utleie. Med denne ansettelsen er forvaltningsteamet vårt komplett. Teamet dekker nå de aller fleste fagområdene innenfor eiendomsforvaltning, og jobber kontinuerlig for å realisere verdipotensialet i eiendommene, sier Nordtømme. 

– Alltid viktig å løse det operasjonelle

Ifølge Nordtømme gjør krevende markedsforhold det enda viktigere å opprettholde trykket på kommersiell forvaltning. I likhet med mange andre aktører, opplever Nordtømme de finansielle utfordringene mange eiendomsselskaper nå møter som utfordrende, men:

– Eiendomsverdier under press og krevende kredittmarked til tross, det er alltid viktig å løse det operasjonelle på eiendommen på en god måte. Det kan fort bli utslagsgivende også for det finansielle.

"Både utleie, utvikling, god drift og ESG er alltid i fokus, uavhengig av markedsforholdene."

– Kristian Nordtømme, daglig leder i Arctic Real Estate Management

Arctic Real Estate Management er et komplett eiendomsmiljø, med spesialister både på forvaltning, kommersiell utleie, eiendomsutvikling og prosjektgjennomføring.

– Vi står godt rustet til å møte utfordringene som eiendomsselskapene har i dagens marked, og ser frem til å kunne tilføre verdi til selskapene i årene som kommer, sier han.

FAKTA: Dette er Arctic Real Estate Management

Arctic Real Estate Management forvalter direkte investeringer i eiendom tilrettelagt av Arctic Securities. Selskapet tilbyr tjenester innenfor selskaps- og eiendomsforvaltning, forretningsførsel og regnskap for investerings- og prosjektselskaper (SPVer). Verdien av eiendommer under forvaltning er på 46 milliarder kroner, og omfatter over 40 eiendomsselskaper med over 1 000 000 kvadratmeter eiendom, hovedsakelig innenfor kontor- logistikk- og industrieiendom.

Latest news

  1. Arctic Real Estate Management -

    Get to know Norway’s third largest solar facility

    An Arctic-owned warehouse complex in Vestby will soon boast a gigantic solar power plant on its roof. – This facility will meet the increasing demand for energy, provide industrial-scale charging infrastructure, and reduce the carbon footprint, says Nathalie Isabel Sanders, Head of ESG in Arctic Real Estate Management.