Arctic Asset Management

Arctic Midt i Måneden

Podcasts

August 17th 2023

Resultatsesong og stjernedryss

Listen to this episode from Arctic Midt i Måneden on Spotify. Investeringsdirektør Albert Collett har besøk i studio av forvalterne Kay-Erik Mamre-Johansen, Arild Huitfeldt og Cathrine Foyn, der de snakker resultatsesongen - og om siste utvikling innen energi og oljeservice, finans og renter.

Arctic Midt i Måneden - Hvor finner vi de gode bioteknologiselskapene?

I denne rykende ferske episoden har Albert Collett besøk i studio av Ulrica Slåne Bjerke og Daniel Bolanowski som forvalter Arctic's biotech- og big pharma-fond; Arctic Aurora Biotech Select og Arctic Aurora LifeScience. De snakker blant annet om nye medisiner for Alzheimer og fedme, samt hvordan biotechselskapene har tatt i bruk AI - og selvfølgelig om hvordan de finner de gode investeringsmulighetene innen dette feltet.

Arctic Midt i Måneden - Bankstruktur og Markedsuro

I denne episoden av Arctic Midt i Måneden tar Arctic Asset Managements prisbelønte renteteam for seg hendelsene i banksektoren den siste tiden og gir sitt syn på årsakene til at enkelte banker har fått problemer. Den siste tidens begivenheter har medført stor volatilitet i rente- og kredittmarkedet. Hva betyr dette for selskapers kapitaltilgang fremover, bankenes funding og for oss som investorer i kapitalmarkedene? Forvalterne Cathrine Foyn, Trond Tømmerås og Vegard Kjølhamar kaster lys over disse temaene når de er i studio hos Albert Collett.