Privatløsningen lar deg investere i våre fond. Med smidige løsninger og et språk du forstår har vi gjort det enkelt og morsomt å spare smart i våre fond.

Med nytt design i Arctics privatløsning får du enkelt oversikt over din egen sparing, enten det er engangsinnskudd eller fast månedlig sparing. Ved fast sparing trekkes et valgfritt beløp fra din konto hver måned. Du vil alltid kunne følge med på din egen sparing og hvordan du ligger an. Enkelt og oversiktlig. 

For deg som er ny sparer, eller er litt usikker på hva du skal velge, kan Arcticporteføljen være et godt sted å begynne. Arcticporteføljen er en kombinasjon av fire ulike aksjefond som gir deg en balansert sammensetning av fond. Med Arcticporteføljen er du investert i to gode norske aksjefond samtidig som du får eksponering mot noen av Nordens aller beste selskaper i Arctic Nordic Equities. Arctic Aurora LifeScience investerer i fremtidsrettede bioteknologi og helseselskaper primært i USA og Europa.

Aksjesparekonto og IPS er fint for langsiktig aksjesparing. Du kan kjøpe og selge fond og aksjer uten at det utløser skatt på eventuell gevinst. Gevinsten vil først bli beskattet når du tar ut mer enn det du har satt inn på aksjesparekonto. For Individuell Pensjonssparing (IPS) kan du i tillegg trekke fra ditt årlige sparebeløp på din skattemelding.

Det er gratis å bruke Arctics Privatløsning, og du betaler kun forvaltningskostnaden for de fondene du velger.

 

Bli kunde i dag - vi tar vare på deg.