Mer om aksjesparekonto

Du sparer. Vi investerer. Så enkelt.


NOEN GRUNNER FOR Å SPARE I AKSJESPAREKONTO HOS ARCTIC...

SMART SPARING

Vi mener at langsiktig sparing lønner seg. Litt blir fort til mye, spesielt hvis det får gro over tid. Om du sparer til en romsligere fremtid, er sparing i et av våre fem aksjefond et godt alternativ. Du kan selv velge fra en utvalgt meny, eller benytte deg av sammensetninger av fond tilpasset til deg. På Arctic hjelper vi deg å spare smart. Start sparingen i dag, for en tryggere fremtid.

SKATT
På aksjesparekontoen din kan du endre dine investeringer og ta gevinst uten skatt. Gevinsten blir beskattet først når du tar ut mer enn det du har satt inn. Lar du gevinsten stå, kan pengene vokse videre. På Arctic har du god oversikt til enhver tid og vi sender inn
all nødvendig informasjon til din skattemelding.

SMIDIGE LØSNINGER
Med vår familieløsning kan dere knytte sammen flere kontoer, slik at en i familien kan gjøre fondsbytter og investeringer for hele familien. Ønsker du å spare mer? Vipps penger til noen du kjenner eller deg selv. Ønsker du å gjøre endringer i din sparing, hjelper vi deg med det også. På Arctic finner du løsninger som er tilpasset deg og dine behov.

SPRE DIN RISIKO
Når du sparer i aksjemarkedet, investerer du i selskaper i Norge, Norden eller verden over. I våre fond gjør vi jobben med å velge selskapene for deg. Investerer du i aksjefond, sprer du sparingen din over mange selskaper. Med sparing i flere fond får du mindre svingninger - og en langsiktig avkastning det er verdt å snakke om.

SPRÅK DU FORSTÅR
For mange fremstår sparing og investering som litt komplisert. Vår oppgave er å snakke et språk du forstår. På Arctic snakker vi ikke om konjunktur eller volatilitet, men om oppgang og nedgang i aksjemarkedet. For det er det det heter for de fleste av oss.

Vi dekker hele prosessen

 • Registering
  På Arctic registrer du deg enkelt med BankID. Svar på et par spørsmål, så er du i gang med din sparing. Med smart sparing i aksjesparekonto vil du enkelt kunne veksle mellom din egen og din families sparing - enten du sparer til pensjon, studier eller ny leilighet.
 • Investering
  Hos Arctic får du enkelt oversikt over din sparing. Velg mellom engangsinnskudd eller fast sparing. Ved fast sparing trekkes et valgfritt beløp fra din konto hver måned. Du vil alltid kunne følge med på din egen sparing og hvordan du ligger an. Enkelt og oversiktlig.
 • Veiledning
  Er du en helt ny aksjesparer, eller du har investert i mange år, kan behovet uansett være der for litt hjelp. For de som ønsker det, har vi gjort valget enkelt. Vi har satt opp en portefølje med ulike aksjefond, med litt ulik risiko. Trenger du hjelp og kanskje noen tips, er dette kun ett tastetrykk unna.
 • Avkastning
  Ved langsiktig aksjesparing forventer Finans Norge en årlig avkastning på 7,5 prosent. Når det er tid for å ta dine sparepenger ut av Arctic, passer vi på å rapportere alle nødvendige tall inn i din skattemelding. Du sparer, og vi rapporterer for deg. Stort enklere blir det ikke.

Arctic Fund Management is an independent Nordic Investment Manager. We specialize in managing Nordic equities, Nordic fixed income and Global Life Science.