Institusjonelle kunder

Arctic Asset Management forvalter fond og andre diskresjonære mandater for investeringsselskaper, pensjonskasser, kommuner, forsikringsselskaper, stiftelser, banker og andre institusjoner som foretrekker å bruke en uavhengig kapitalforvalter.

Våre porteføljeforvaltere og kundeansvarlige har lang erfaring fra det norske finansmarkedet i å forvalte for ulike kundegrupper. Med god innsikt og kunnskap om kravene til institusjonelle klienter og de utfordringene de står overfor, tilbyr vi et bredt spekter av kapitalforvaltningsprodukter. Arctic Asset Management tilbyr verdipapirfond og diskresjonære mandater, rådgivningstjenester i spesifikke aktivaklasser og porteføljekonstruksjon.

Vi har lang erfaring med å skape tekniske rammer og løsninger som passer til våre kunders behov. Vår kompetanse innen risikostyring og toppmoderne programvare i kombinasjon med skreddersydde interne programvareløsninger hjelper oss med å møte høyt spesialiserte rapporterings- og informasjonskrav.

Logg inn

Ny kunde - Selskaper og institusjoner

Vennligst følg stegene i lenken under for å registrere deg som kunde hos Arctic Asset Management.

Ta kontakt med fundinvestor.aam@arctic.com om det skulle være noe. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som ny kunde hos Arctic Asset Management.

Tegne og innløsingsskjema

Vennligst fyll ut dette skjemaet for å tegne, innløse eller bytte fond. Et signert skjema kan sendes til fundinvestor.aam@arctic.com

Vennligst send et signert skjema til fundinvestor.aam@arctic.com

Kontakt oss

Kontaktinformasjon
Sentralbord:       +47 2101 3100
Salg:         +47 2101 3090
Support:     +47 2101 3091
Mail:           mail.aam@arctic.com
Postadresse
Arctic Asset Management AS
P.O. Box 1833 Vika
NO-0123 Oslo
Norge
Besøksadresse Oslo
Arctic Asset Management
Haakon VII’s gt. 5
Oslo, Norge
Besøksadresse Stockholm
Arctic Asset Management
Regeringsgatan 38
Stockholm, Sverige