Styret

Styret i Arctic Asset Management

Trond Berger

Trond Berger er styreleder i Arctic Asset Management. Trond er også Chief Investment Officer (CIO) i Blommenholm Industrier, styreleder i Yara ASA og Bertel O. Steen Holding. Han var Executive Vice President (EVP) i Schibsted ASA i mer enn 20 år, og før det, EVP i Nycomed ASA samt partner i Arthur Andersen & Co. .

Petter Bakken

Petter Bakken er en av grunnleggerne av Arctic Securities AS. Han var leder av Corporate Finance i Arctic Securities fra 2007-2017. Bakken har tidligere jobbet hos Orkla Finans/SEB Enskilda fra 1991-2007, de siste 13 årene som sjef for Corporate Finance i Norge. Før dette jobbet for SEB i Frankfurt (1987-1991). Han har lang erfaring fra alle typer corporate finance transaksjoner i det norske markedet, både innen M&A og ECM.

Bakken har en Diplom Kaufmann-grad fra Universität Mannheim, Tyskland (1982-1987). .

Les mer

Børre Grønningsæter

Grønningsæter er Investment Manager i RASMUSSENGRUPPEN AS hvor han begynte porteføljeforvalter i 1998. Han er også administrerende direktør i PORTIA AS, et heleid datterselskap av RASMUSSENGRUPPEN AS. Han har tidligere erfaring som partner i Saga Securities AS, nå Danske Securities ASA. Han er utdannet i bygg og anlegg fra Göteborgs Tekniske Institutt (1991), og har en bachelorgrad Norges Handelshøyskole, NHH (1994).

.

Les mer

Roar Skuland

Roar Skuland er Chief Financial Officer (CFO) i Rasmussengruppen AS, han tiltrådte stillingen som CFO 1. september 2021. Roar har tidligere jobbet som statsautorisert revisor i Deloitte (1986-2021) hvor han ble partner i 1993 og managing partner for Agder-regionen i 1997. Roar satt også i styret i Deloitte AS i 5 år. I Deloitte jobbet Roar med å levere revisjon- og rådgivningstjenester til store, mellomstore, små og børsnoterte selskaper innenfor shipping, forvaltning, retail, kollektivtrafikk, energi og råvarer etc.

.

Les mer

Halvor Homme

Halvor har tidligere jobbet for Alfred Berg (2004-2010) som seniorrådgiver for institusjonelle kunder. Han jobbet for Industrifinans Aktiv Forvaltning (1994-2010) som administrerende direktør og porteføljeforvalter for skjønnsmessige mandater. Halvor har betydelig erfaring innen bank og finans fra 1983 og har hatt stillinger som leder for fondsstyring for Sparebank Vestfold og porteføljeforvalter for Sparebanken NOR.

Han studerte Business ved Handelshøyskolen BI.

Les mer