DN har gjennom mange år fulgt en håndfull norske aksjestrateger og forvaltere gjennom sin uhøytidlige aksjekonkurranse. Hver uke følges oppdateringene i porteføljene, i år med Sparebank 1 Markets, DNB Markets og Arctic Fund Management. Hver uke får deltagerne anledning til å komme med endringer og kommentarer før disse blir publisert på DN.no hver mandag morgen, hvor også den totale avkastningen for året summeres opp.

Arctic, med Albert Collett i spissen, har blant annet sikret seg førsteplassen i DNs Ukeportefølje i 2015 og gjør det igjen i 2017 - denne gang med forvalter Alexander Larstedt Lager i front. I en kommentar til avisen, sier Alexander at "det er veldig gledelig å vinne. Jeg er fornøyd med at aksjene i ukeporteføljene har gitt over 30 prosent avkastning gjennom fjoråret. Ukeporteføljen vår har historisk vært veldig god mot børsen".

Les hele artikkelen fra Dagens Næringsliv her: Arctic banket Børsen

Alexander og teamet har allerede begynt å se fremover mot 2018. Om året som kommer sier Arctic-forvalteren følgende: "Vårt utgangspunkt er at man alltid skal være investert i et lønnsomt norsk næringsliv. Kortsiktige korreksjoner er alltid vanlige i aksjemarkedet, men vi har som utgangspunkt for 2018 at man alltid skal være investert," sier han.

Ukeporteføljen er en teoretisk øvelse som det i dag ikke er mulig å investere i. Alexander og Albert Collett er ansvarlige for det norske aksjefondet Arctic Norwegian Equites. Ønsker du å investere i dette fondet kan du gjøre dette gjennom den aksjesparekonto eller bli kunde hos Arctic på privat.arctic.com. 

>> Les mer om Arctic Norwegian Equities
>> Invester i din aksjesparekonto i dag

Arctic Norwegian Equities er et aksjefond forvaltet av Albert Collett og Alexander Lagersted Lager. Fondet investerer i det norske aksjemarkedet og fondet har siden begynnelsen i november 2010 hatt en avkastning på 120 % - 29 % foran fondets referanseindeks.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning i Arctic Norwegian Equities vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastning presentert er alltid fratrukket årlig forvaltningshonorar.